{Presentask}

January 31st, 2009

Nu har jag fått min efterlängtade silhouette att funka!! Jag skar ut en presentask med den och dekorerade den med Tingtura design lilla moln.

{sparbox och grym frustration!}

January 26th, 2009

Kom på att jag glömt visa er vad jag gjorde tilll Tingtura frra veckan. Den här gången blev det en box att spara pengar i.

Är rätt så nöjd med den faktiskt och den är betydligt roligare än den förra burken :)

Förra veckan fick jag hem min efterlängtade silhouette!! Tyvärr hade jag ont om tid i veckan så det var inte förän i lördags jag började installera den….tror ni att det funkade…? NEJ!! Jag höll på i fyra(!!!!) timmar på lördagskvällen men utan resultat…. Det sista jag gjorde var att ta bort allt jag installerat.. jag var så frustrerad och arg… hade ju räknat med att kunna skära ut massa roligt att pyssla med på kvällen där men icke… På söndag eftermiddag testade jag igen och gjorde precis likadant som på lördagen och då funkade det minsann!! :D Nu har jag alltså en fungerande silhouette hemma och jag är kär!!! Herregud vilka grejer man kan skära ut med den!! :D

ha de gott!!

// En supernöjd Therese

{Peppar och Vanlij!}

January 20th, 2009

Hos Peppar och Vanilj finner du en tävling du bara inte kan missa!! Hoppa genast dit och kika!!! :D

{Chipboard album}

January 19th, 2009

Så var det dags att visa veckans Tingtura uppdrag. Den här gången är det en sida till ett chipboard album som jag gör lite då och då. Det ska innehålla en serie bilder som jag och min brorsdotter tagit på oss när vi gör tokiga miner.

Så här ser sida och fotografi 2 ut:

{ARG!!!}

January 18th, 2009

Nu börjar jag bli riktigt riktigt trött på den här bloggen!!!! Men vill ju inte gärna byta en gång till!! Jag har bilder som jag vill visa er men det går inte att ladda upp några…vilket varit ganska vanligt senaste tiden…. *morr*

{Tack!!}

January 14th, 2009

Tack tack tack för alla fina kommentarer ni gett mig sista tiden! Blir så glad varje gång jag ser den lilla oranga rutan lysa och ännu gladare blir jag när jag läser vad ni skrivit! TACK!

Och tack Karin för att du påpekade något jag totalt missat!!! Jag glömde en månad i förra inlägget… maj!  Så här kommer den:

{Kalender}

January 14th, 2009

Till jul gav jag mamma en kalender som jag tänkte att hon kunde ha på sitt skrivbord på jobbet. Planen var ju så klart att den skulle vara klar till julafton men tror ni den va det? nej… typiskt nog fick jag magsjuka och låg helt utslagen de dagar jag planerat att fördigställa den så det var inte att tänka på. Mamma fick istället tålmodigt vänta på att få den levererad med posten en vecka in i januari.
Så här ser den ut:

 

Det var alla månaderna det… Jag har försökt så långt det var möjligt att använda dekorationer som förknippas med månaderna. Det var lite svårt på några..bladn annat mars men där fick det bli fåglar som symboliserar det härliga fågelkvittret som börjar komma så smått då.

Nej nu får det allt bli sängen…. Ha det!

{Skulle ju!!}

January 12th, 2009

Idag skulle jag visa er mer av det lilla ni fick se i gårdagens inlägg men det gick åt skogen… Det går inte att ladda upp bilder idag heller…*suck* Börjar bli väldigt tröttsamt detta men får hoppas att det funkar imorn när jag gör ett nytt försök! *håll tummarna* Och förlåt för att jag inte kunde hålla vad jag lovat…

{Imorgon}

January 11th, 2009

Imorgon får ni se mer av det här:

{En glad liten skit}

January 9th, 2009

Tänkte visa er veckans bidrag till Tingturas blogg. Efter att jag läst Kickis inlägg där blev jag grymt inspirerad att freestyla loss lite så det gjorde jag. Vad tycker ni?