{Lekt loss}

April 13th, 2009

Usch vad jag är dålig på att uppdatera den här bloggen!
Tiden bara rinner iväg och man hinner inte riktigt med…

Nu har jag varit ledig i fyra dagar och det var sååå skönt! Men visst vill man va ledig ett par dagar till? :P
Har inte pysslat något alls de här dagarna eftersom jag inte varit hemma. Eller jo hemma har jag varit men inte i Göteborg utan i värmland :D
Har tagit en del fina bilder som jag ska försöka redigera i veckan. Är inte helt omöjligt att något av dom dyker upp här. Har tänkt framkalla bilder snart igen för det är skönt att ha många bilder att välja på när man ska göra layouter.

Har lite nytt att visa men tänkte potionera ut det lite så ni får se en grej idag bara :D

paskagg

 Ett påskägg som jag lekt loss på! Från början var det helt vitt men jag målade det först med ett lager röd crackle paint och sen med ett lager vit akrylfärg. Resultatet blev lite röd-vit-rosa och ljuvligt! Sen stämplade jag med Tingturas urban stämplar och en journalingruta. I like it! men vet ni vad… glömde att ge det till nån nu i påsk….. *suck*    jaja nu har jag ju ett färdigt till nästa påsk iaf :D

// kram Therese

Blogcandy!

April 2nd, 2009

Kicki hade länkat till denna blogcandy och den går ju bara inte att missa!

copicciao72blg

{Min viktiga resa}

March 30th, 2009

minviktigaresa1

Weeehoooo! I did it!
Idag var första riktiga vägningen på viktväktarna efter att jag började om så att säga. Idag fick jag min dom för de två första veckorna och för att vara riktigt ärlig så kändes det inte alls bra innan jag åkte dit….funderade rent av på att hoppa över det för jag var säker på att jag inte hade gått ner utan snarare tvärtom men tji fick jag! -1,9kg stod det på vågen!! ♥  Inte illa på två veckor tycker jag!

// Therese som är på riktigt bra humör :)

{Min viktiga resa}

March 28th, 2009

minviktigaresa

ni som läst min blogg ett längre tag vet att jag förra våren gjorde ett försöka tt gå ner i vikt och lyckades ganska bra….sen kom sommaren och med den kom de tappade kilona tillbaka… *snyft* Så nu är jag där igen.. där som jag lovade mig själv att jag aldrig mer skulle vara…. Förra vecka lovade jag mig själv samma sak igen och har nu tagit tag i det hela igen. Träningen har börjat så smått och pointsen räknas hyffsat flitigt. Första vägningen efter invägningen är på måndag och då hoppas jag på minus!!
Vill du följa min resa får du gärna läsa mina inlägg om den men vill du inte så är det ju bara att hoppa över ;)

{Fest och nytt}

March 23rd, 2009

helgen har varit riktigt bra och det fina vädret har ju gjort allt ännu bättre! :D Visst känns allt lättare nu när solen är framme så mycket?

I fredags va de ju Thåström som jag skrev om i förra inlägget och han va sååå bra! Fick en fyra i GP vilket säger en del :P
De nya låtarna är verkligen bra! än kan gubben! hehe Måste nog köpa nya skivan tror jag, har ju alla de senaste så..
I går va det examensfest hos R&D  – trevligt!! Kul att se dem igen för de va sååå länge sen nu! Kom hem sent och vaknade sent imorse men när vi väl gick upp och efter lite slöande (lite seg va man ju trots allt) så gjorde jag ett ryck i lägenheten så nu är det rent och fint igen :) M gick iväg till friskis och tränade under tiden, han är så duktig och går iväg flera gånger i veckan vilket man inte kan säga om mig…än… ;)

Har faktiskt skapat en del saker som jag inte visat här än och grejen är att jag inte fotat det än heller så än så länge kan jag inte visa nått heller…. kan däremot visa ett alster jag gjorde till Tingtura för nån vecka sen.

hoppa

{Thåström}

March 20th, 2009

om en liten stund när det av för att se Thåström! Satan va kul det ska bli! han va toppen i somras opch jag förväntar mig inte att det ska va sämre den här gången.

kameran får stanna hemma ikväll men här kommer en bild från sommarens konsert. Ingen bra skärpa men fick iaf några bilder :)

thastrom-copy

{Sjuk!}

March 4th, 2009

Jaha då har man halsfluss igen då…..*suck* Fattar inte att man kan få det så ofta! Måste kolla upp om jag ska ta bort mandlarna eller så..

Va ju på en helt fantastisk scrapkryssning i helgen men den bloggar jag om senare idag! :D

I förra inlägget sa jag att ni skulle få se ett till av mina bidrag till scrappiz cybercrop så det får ni se nu – uggleörhängen!

orhangen1    

{Crop}

February 23rd, 2009

yes, cybercrop har det varit på Scrappiz i helgen och jag fick hela tre bidrag gjorda! Många för att vara mig! Två av dem får ni se nu och ett imorn :D

motivetifokus

vayrtema

{Utlottningar ni inte vill missa!}

February 20th, 2009

Marie
http://marie71.blogspot.com/

Kissies har blivit galen!
http://kissies.se/2009/february/nu-har-jag-en-tavling-igen-for-er-intresserad.html?_tmp=04e877accf5645e95d05983f538ae84c9ed20049

{Woohoooooo!!}

February 20th, 2009

Har en suuuuper bra nyhet att berätta! jag får fortsätta vara DT åt Arkivetl!! *glaaaaaad*

arkivetlogo3