{Snart snart snart}

June 9th, 2009

Snart är det skolavslutning och i och med den hoppas jag kunna uppdatera bloggen lite oftare. Har haft fullt upp nu ett tag.
Här kommer ett kort jag gjorde till en tävling hos Ett Trykk. Det bloggades även åt Tingura i onsdags. 

lilaella1

Klicka för större bild

{inspiration}

June 3rd, 2009

Dessa alster gjorde jag som inspiration till två av utmaningarna på Tingturas Cyber crop:

graslokkruka

shakercardnellie9

{Cyber crop}

May 25th, 2009

Ni missar väl inte detta? :)

tingturas11banner_sv

{Ett trykk}

May 17th, 2009

För första gången nånsin har jag gjort ett bidrag till norska “Ett trykk”´s tävling!
Utmaningen var att göra ett kort i lila och turkos… turkos gillar jag ju att använda när jag skapar med lila…det var nått att bita i..
Så här ser mitt bidrag ut:

lilaella

{Candy!}

May 17th, 2009

Detta supercandy vill du inte missa!

datum_

{Full rulle..}

May 12th, 2009

..har det varit idag!

Först till jobbet som vanligt, inställd rast, full rulle på fritids sen iväg på kompetensutveckling, direkt därifrån till Arkivet för att lämna in senaste DT-uppdraget sen till pedagogen för en kvällskurs mellan 17-20  *puh*. En jobbig men rolig, intressant och utvecklande dag!

Förra helgen var min brorsdotter här  och hälsade på och vi hade så roligt! många foton blev tagna också så några av dem ska jag försöka redigera nu medan jag ser resten av Desperate Housewifes.
Här är en bild från en annan gång hon var här:

dsc_0144

{Thank God it´s friday!}}

May 8th, 2009

Gud va skönt det är med fredag! Även om veckan går väldigt fort så är det massor att göra nu när man närmar sig sommarlovet, kanske ingen bra kombination när man har just massor att göra iofs ;P

Sitter och kollar på Mr & Mrs Smith på femman nu och bloggar/pysslar i reklamen hihi. Är väl inte den bästa film jag sett direkt men ändå småkul :)
Jag har tänkt göra lite bidrag till tävlingar som är hos olika butiker och i bloggar den här månaden så det har jag börjat lite smått med ikväll. Jag har inget av det att visa men ni ska få se ett kort som jag är vldigt nöjd med själv. Jag har använt stämplar från doodle factory (tack för lånet Karin!) och molnen är från Tingtura.

anton4

{It´s candy time!}

May 3rd, 2009

Fiona J har blogcandy fram till 14 maj och den vill ni verkligen inte missa!! tryck på bilden för att komma till hennes sida.

171509-gorjuss2preorder

{Skiss till Tingtura}

May 1st, 2009

Förra veckan var det jag som hade gjort skissen till Tingturas måndagsskiss och den såg ut så här:

skiss1

Mitt inspirationskort blev så här:

dsc_0279

{Nytt fast gammalt}

April 19th, 2009

Vilket härligt väder det varit i helgen! Har verkligen njutit av helgen!
I fredags var det Mary Kay-party efter jobbet vilket var mycket trevligt!
I lördags var det kalas som innebar god mat och fika, trevligt sällskap och en skön stund i solen.
Idag har M och jag varit och tränat på gymmet av alla ställen. Köpte allkort på friskis i veckan och var alltså till gymmet för första gången någonsin idag! Känns bra! Jag gjorde inte så mycket som M naturligtvis men han var snäll och visade mig hur några maskiner funkade och så där men jag gick mest på bandet och i trappmaskinen idag :) Har bokat in en lektion med instruktör nästa vecka. Visst är det seriöst? haha  Kul va det idag iaf!  Efter träningen åkte vi ut och köpte blommor till balkongen. Vi kom hem med tusenskönor i rosa,vitt och rött och faktiskt två pelargonior vilket vi båda sagt att vi aldrig ska ha för de luktar så illa men vi hittade en sort som inte luktade alls och var minst lika fina som vanliga. A perfect match! :D
Efter inhandlandet av blommorna bar det av på scrapcirkel. Idag lånade vi stämplar av varandra och jag har stämplat så jag har ont i händerna nu men har iaf massa roliga motiv att färglägga nu.( tack för lånet allihop!)

Har kommit på att jag gjort en del saker som jag inte visat här i bloggen så det kommer nu!

gladpask

dsc_0286

dsc_0645

vannerforalltid