{Fotobok}

October 9th, 2009

Efter att ha sett så många andra göra så himla fina fotoböcker är jag väldigt sugen på att göra en egen. Möjligtvis en om sommaren 2009 eller om syskonbarnen kanske..? Har ju hundratals bilder på dom som jag aldrig hinner scrappa och då är det väl toppen att göra en fotobok av dom?
Fotoboken har man ju alltid kvar och dessutom är det ju mycket  roligare än ett vanligt fotoalbum! Undrar om man ska ha hårt omslag eller mjukt? Någon som testat som kan tipsa om vilket ni gillar mest?

HÄR kan du kika in och läsa om eller göra en egen fotobok :)
Och så här kan de se ut:

product_fotobok_example_4

{Flyttat!}

October 3rd, 2009

Så där ja. Nu har vi bott i vår nya lägenhet i en vecka och det känns jättebra! Vi börjar komma i ordning rätt bra men det är klart det är mycket kvar att göra, det är det ju alltid när man precis har flyttat ;)
Det börjar däremot kännas i pysseltarmen att man inte pysslat sen rekordträffen…två veckor är lång tid för mig… Lite extra jobbigt när man har så mycket inspiration med sig från träffen också :) Det var såååå roligt och hade så trevligt sällskap vid bordet också! :D

Vet ni vad jag har liggandes i en liten kartong här hemma nu…… 21 st promarkerpennor….de nya färgerna…*dreggel* inte öppna, inte öppna, inte öppna, inte öppna….måste plugga först, måste plugga först, måste plugga först, måste plugga först………..

 

Här kommer förresten det senaste jag bloggat för Arkivet! :D

thatsme

yourock

{En till!}

September 13th, 2009

Malin D har en blog candy på G! Missa inte den!
klicka på bilden för att komma till candyn!

uniball-white

{Blog candy!}

September 13th, 2009

motivet

Missa inte detta! :D

Sista dagen idag – imorgon dras en vinnare!

{Vilken usel…}

September 11th, 2009

…bloggare jag blivit! Sorry!
Men det har en förklaring – vi ska flytta! Och det snart.. redan den 25:e får vi den nya lägenheten :D
Det finns alltså ingen tid kvar till uppdatering av bloggen på ett tag… och snart åker pysselsakerna ner i kartonger också så det blir tomt här ett par veckor framöver.
Tänkte iaf visa vad jag bloggade åt Tingtura i onsdags.

fjarilar-copy

{Mitt bidrag…}

August 24th, 2009

….till Scraplagrets tävling för augusti månad.

scraplagretoliveturkos

nu är det bara att hålla tummarna! :D

{Varberg}

August 14th, 2009

Ja eller utanför där nånstans ska jag bege mig om en liten stund.Det ska bli trevligt! Förhoppningsvis har jag lite bilder att visa er nån dag :) Vi är några från jobbet som ska dit och kommer hem imorn!  Ses!

{Ny header..igen}

August 11th, 2009

nyheaderrod

tänkte att det kunde va kul med ett nytt utseende i bloggen igen.. tröttnar ju så fort..men va inte nöjd men den förra så det var väl därför :)
Så här ser iaf den nya ut och kors i taket! en bild på mig där också ja.. ja så kan det gå :P
Nu tänker jag säga det..ja det tänker jag faktiskt - f*n vad jag gillar min nya header! ♥ Den blir nog kvar ett bra tag :D
vad tycker ni?

{Lo för Arkivet}

August 10th, 2009

Den här layouten sommarbloggade jag åt arkivet för några veckor sen. Jag har använt papper ur den superfina serien Lemonade från Basic Grey.

 iloveyou

iloveyou2

jaha då har man påbörjat ännu en vecka påjobbet då. Gisses vad snabbt man kommer in i det igen alltså…känns knappt som man varit borta ens….
Idag har jag och en kollega varit på IKEA och handlat lite smått och gott som vi behövde till vår klass och även till fritids förstås. Det blev mest förvaringslådor så det ska bli skönt att ta tag i det imorn så man får lite ordning på alla leksaker och sånt. Sen ska alla böcker sorteras och in i nya fina lådor med mera.. det finns att göra kan jag säga ;) Nu blir det disken coh sen TV en kortis innan jag ska fortsätta läsa första boken i Twilightserien♥!!

Håller på med en lite annorlunda grej för att vara mig nu också.. ska försöka hinna visa bilder på det senare i veckan ;)

kram kram

{Kossor}

August 4th, 2009

När vi va och hälsade på Emily under midsommar såg vi de här fina djuren under en skön promenad i Sjöbo.

mu2