{Max 2år!}

August 3rd, 2008

Ja nu har den mindre av brorsbarnen blivit lite större:D I onsdags blev han två år och självklart måste han få ett kort han också. Jag gjorde ett från mig och M och så beställde mamma ett från henne.

Det här kortet är från mig och M. Jag gillar stämpeln från Magnolia
väldigt mycket men äger den tyvärr inte själv..
hmm… vem va det jag lånade den av tro..?

Det här kortet fick han av mamma. Jag testar hej vilt med nya färger nu..
Just här blev kanske inte färgkombinationen så bra men….

Vi va ju till stockholm nu i veckan också. Det var underbart! Jag har kommit på att jag faktiskt gillar stockholm nu.. har inte riktigt gjort det tidigare. Däremot fick vi lite tykna svar när vi frågade om vägen och sådana saker vilket inte är så trevligt…bara för att man befinner sig i stockholm betyder det ju inte att man är därifrån och hittar överallt…. I det stora hela var dagarna i Stockholm underbara. Vi bodde bra (vid sergelstorg) shoppade, gick i gamla stan och var på Gröna Lund.  Gröna Lund var väldigt mysigt och trevligt. Fick en lite varmare känsla när man gick där än vad man får på Liseberg, men så får man väl inte säga som göteborgsbo? ;P För att väga upp för det där får jag väl säga att Liseberg har roligare åkattraktioner!
Det var bara en sak som gick fel i Stockholm… vi missade scrapbutiken jag ville till! På grund av ombyggnationer på tunnelbanespåren var man tvungen att ta bussen till västerhaninge där butiken låg och den gick kvart i och kvart över…eftersom vi var sena redan från början så hann vi inte fram innan stängning.. Gissa om jag blev sur..vi kunde ju inte rå för det men ändå…men som kompensation för att vi missade den butiken svängde M mot Borås istället för Göteborg och ni vet vad det betyder..? Magnolia! En timme senare och 650:- fattigare styrde vi hem mot Göteborg igen :D Köpte lite papper som jag började få dåligt om.. typ enfärgade papper… jag vet! man tror inte att det kan hända men det gör det! ;P Köpte även en efterlängtad die, oak leaves, tycker de är fina. tre stämplar, några fina band och några få mönstrade papper lyckdes också hamna i korgen:D  Ja just det, mellan retroblomman hamnade också där! Den kommer att användas mycket!!

En sak till innan jag avslutar för natten… Jag lyckades vinna ett bud på ebay.com när jag var hemma i Filipstad så nu är ett DIESEL alfabet på väg hem från staterna! Som jag har längtat efter ett sånt!! Priset? Jag fick det för 478:- inklusive frakt! Är inte det ett kap?:D  Vad kostar det i butik här..? typ 1500-1700:- väl? ja ja strunt samma – nöjd är jag iaf!!

Godnatt på er!

{blog candy!}

August 1st, 2008

Kolla in det här:

http://starvingartistamps.blogspot.com/2008/07/worth-wait-blog-candy-and-new-releases.html

Du kan vinna supertuffa stämplar!!

{Sol och värme!!}

July 27th, 2008

Idag har jag och M varit ute vid Ganlet (stavas det så..??) i några timmar och solat och badat. Tog faktiskt årets fösta(!) dopp idag…kan nog kanppast påstå att det var speciellt varmt i vattnet men det var åtminstone uppfriskande ;P  Eftersom jag är kritvit i huden så kan jag inte vara ute många timmar innan jag blir uppbränd.. Var ute två timmar i torsdags och två timmar idag så nu är jag lite brunare än en treo iaf ;D

Imorgon åker vi till Stockholm ett par dagar..det ska bli riktigt skönt. Har frågat M om vi kan titta in i några pysselbutiker också:D Ska försöka hitta något bra ställe att ta lite fina kort också tänkte jag men vi får se hur det blir med det :)

Det var ju Iron maiden på Ullevi i går!! WOOOW!!! Va de va bra!!! :D
Fredagens Thåström är ju icke heller att förglömma!! De va sååå braaa! Än kan han gubben haha
Tog lite bilder på båda Iron Maiden och Thåström, ja och kent också som thåström va förband till..men måste redigera dem lite innan jag lägger upp dem här.
Tänkte iaf visa ett kort som min Theres beställde av mig när hon var här.

{Magnolia blog candy!}

July 24th, 2008

Magnolia blog candy hittar du här:

http://www.artfullyila.blogspot.com/

http://moonlight-inker.blogspot.com/

http://sannamagnolia.blogspot.com/2008/07/blogg-candy.html

Lycka till!

 

{utmaning}

July 24th, 2008

I helgen var det som jag skrivit tidigare crop på The Scrapbook Nook och gissa om det fanns många utmaningar att göra!! Vi var ju bland annat på bröllop i helgen men jag hann göra ett par utmaningar. En har jag visat er redan och den andra kommer här:

Man skulle göra något med temat baby och för min del
blev det en babybox. Varje ruta på boxen har en bokstav
och runt om bokstaveras det baby.
  Det blir en “bra-att-ha-box”
att lägga på hyllan så länge.

Idag har jag och M varit ute vid havet och solat. Det va väldigt skönt faktiskt men som vanligt låg jag ute för länge – ändå låg vi bara två timmar där – och brände mig på axlarna och armarna… jaja det går väl över:P 
Ha det!!

{Bröllop!}

July 21st, 2008

Igår var vi på ett sagolikt bröllop!! Min vän gifte sig och hon var otroligt fin! Som en prinsessa!
Allt var verkligen perfekt – vigseln, minglet, maten, festen ja allt.  Extra kul var det att det var gäster från Sverige, USA och Iran som närvarade vilket gjorde att man fick vara med om lite andra traditioner än vad man kanske ser annars vilket bara var roligt! Ibland kan bröllop kännas lite tråkiga vilket det här verkligen inte gjorde utan tvärtom!

Som jag sagt innan så fick jag äran att göra menyer och placeringskort och här ser ni resultatet:

Bilden är inte särskillt bra men om ni klickar på den blir den iaf lite större.

{The Scrapbook Nook}

July 17th, 2008

igår blev jag tipsad (på scrappiz) om en amerikansk site som skulle ha crop i helgen. Eftersom jag gillar tävlingar så hakade jag på. Märkte till min förvåning att jag redan var medlem på sidan.. vilket jag så klart glömt bort;)
Jag gjorde iaf en av utmaningarna på direkten igår och den tänkte jag visa för er nu. Blev precis klar med en utmaning till men den väntar jag med tills imorn – måste ju ha något att visa då med;P

{Konstigt…}

July 15th, 2008

hmmm… jag har upprepade gånger under dagen försökt att lägga in bilder och inlägg i bloggen men det har inte funkat alls men nu helt plötsligt när jag lagt in ett inlägg om att det inte funkar… så funkar det igen!! Kanske skulle ha lagt in det inlägget tidigare?;P

Här kommer iaf mitt bidrag för v.26 i “We dare you” tävlingen som jommaslillakrypin annordnar. Ligger lite efter kan man säga men det tar jag igen efter semestern:D

Det skulle handla om ett begär som man har och alla som
känner mig håller nog med om att Cola är mitt STORA begär…
eller? ;D

{Krångel}

July 15th, 2008

Det är nått som krånglar med bloggen… går inte att lägga ut bilder och när jag skriver inlägg kommer inte själva texten med….. återkommer när det funkar igen…

{Mammas födelsedag}

July 11th, 2008

Ja den var iofs för ett tag sen nu men tror inte att jag har visat kortet hon fick för er än. Inte M och C´s heller (de fyller samma dag alla tre) men det kommer vid ett senare tillfälle.

Snart ska vi göra oss iordning för att gå på Winnerbäck på slottskogsvallen!! Uppladdningen har redan börjat!!