{God Jul!!}

September 14th, 2008

Inte riktigt va?! Men det är ju inte såå långt kvar dit faktiskt…..!! Usch va fort tiden går!
Fick lite julkänsla trots allt i går när jag gjorde ett julkort till magdas scrapfeber.

{Skapat lite..}

September 12th, 2008

..i veckan trots påsmygande halsfluss som slog ut ordentligt i onsdags kväll :( Så nu har jag legat i soffan här hemma och mått pyton i två dagar.. usch!! Mår lite lite lite bättre nu men har fortfarande grymt ont i halsen! Så tråkigt att behöva va hemma från jobbet också när vi är så ont om folk redan.. men vad gör man?:(

Men nu till roligare saker:D Jag har gjort ett kort med tingturas stämplar. Jag har bloggdag varje onsdag och det här var mitt bidrag för den här veckan:

{Postlåda}

September 9th, 2008

hej hej!
Hoppas allt är bra med er där ute! Här är det grått och trist och det verkar som om hösten har kommit på riktigt nu! Visserligen gillar jag ju hösten..när det regnar och så men tycker att den har kommit lite tidigt i år.. tycker inte ni?
För ett tag sedan fick jag i uppdrag av Arkivet att göra en postlåda. Kanske har ni varit in i butiken och sett den? :D
Det blev en postlåda med utbytbara dekorationer – en för varje årstid:D
Här kommer en rad bilder på den:

Vore roligt med lite kommentarer ;P

{Marknad och missad mässa}

September 7th, 2008

I helgen har M och jag varit i Fiipstad på oxhälja – en av de största marknaderna i Sverige. Det var riktigt trevligt den här gången faktiskt. Träffade många vänner som jag inte sett på ett tag vilket alltid är kul!
En sak gick däremot fel den här helgen! Jag hade planerat att gå på mässan i göteborg i helgen men tiden räckte helt enkelt inte till! Jag som såååååååå gääääääääärna ville gå på mässan idag!! Även om jag bara hade räknat med att få ca två timmar på mässan men iaf! Jag ville så gärna se Arkivet och Tingturas montrar. Skulle ju träffa karin också! Har inte setts på lääänge nu! Som ni kanske märker är jag grymt missnöjd med att jag inte hann hem till götet i tid!

Hittade ett kort jag gjort för någon eller några månader sedan som jag inte visat i bloggen än… så här kommer det:

{Gör om}

September 2nd, 2008

Måste bara berätta att jag gör om lite i bloggen så om det ser konstigt ut ibland är det bara jag som testar lite olika saker. Är inte så bra på sånt men försöker ändå. terroriserar min stackars kusin om hjälp hela tiden också men som tur är så hjälper han mig om han kan – Tack för det Kusse!

Vill visa ett kort som jag gjorde i början av augusti till Emily som fyllde 25 år då. Tänk att man glömmer bort att blogga vissa kort eller alster man gjort! är iofs bra vissa perioder då man inte har så mycket att visa… Då får man ju ändå bloggat något hihi :D

Tingtura

August 31st, 2008

Har nu fått veta att jag kommit med i Tingturas DT! *glad*

{Kräftskiva och 25 år!!}

August 24th, 2008

igår var vi på en jättetrevlig kräftskiva med M´s familj.
Jag såg någonstans på nätet att någon hade altrat en vinflaska och ville testa att göra det själv. Det blev ingen vinflaska utan en snappsflaska istället:

 

En sak till innan det blir kvällen…..  Gissa vem som fyller år imorn!!? :D

{Mässbiljetter!!}

August 24th, 2008

Ja det kan man vinna genom en utlottning i den här bloggen: http://cissi74.blogg.se/
Men skynda er dit för första dragningen är redan ikväll!:D

För att se vilka utställare som kommer på mässan kika in på: www.stampelochscrapmassan.se

 

Tävling hos ARKIVET!!

August 19th, 2008

Det här får ni bara inte missa!!
I sommar har arkivet haft en toppentävling i sin blogg och den är inte slut än!
Varje tisdag och fredag har vi medlemmar i arkivets DT inspirerat med tolkningar av olika inspirationsblad från CHA-mässan -07.
Nu är det Er tur! Kika in på www.arkivet.blogg.se och delta!
När ni skickar in era bidrag, och har chansen att vinna bland annat ett QK-alfabet, får ni gärna nämna mitt namn i mailet :D
Ju fler gånger du skickar in ett bidrag desto fler chanser har du att vinna så skynda dig in på Arkivets hemsida och låt dig inspireras!

{Har ju glömt..!}

August 8th, 2008

Så då var första veckan på jobbet efter semestern avklarad då… Kändes tungt att gå upp i måndags kan jag lova! Det har ändå varit en ganska lugn vecka med ett snitt på 9 barn/dag. Kunde ha varit betydligt fler eftersom vi räknat med att det skulle komma många nya förskolebarn i onsdags men de kommer nog nästa vecka istället :D
Beställde en ny kalender till jobbet idag! En stooor i A4 format:D Ska bli kul att testa det formatet ett år. Mycket plats att skriva upp planering och sånt va det iaf så det är ju bra:D fick tipset av Malena (ny tjej på jobbet) och nappade direkt trots att jag redan köpt en i A6 format… hihi…. men den får någon annan ta istället om de vill:D

Jag kom på idag att jag har glömt att visa presenten son Ronak & Daniel fick av oss och ett par till i bröllopspresent – så här kommer bilder på det!!