{sparbox och grym frustration!}

Kom på att jag glömt visa er vad jag gjorde tilll Tingtura frra veckan. Den här gången blev det en box att spara pengar i.

Är rätt så nöjd med den faktiskt och den är betydligt roligare än den förra burken :)

Förra veckan fick jag hem min efterlängtade silhouette!! Tyvärr hade jag ont om tid i veckan så det var inte förän i lördags jag började installera den….tror ni att det funkade…? NEJ!! Jag höll på i fyra(!!!!) timmar på lördagskvällen men utan resultat…. Det sista jag gjorde var att ta bort allt jag installerat.. jag var så frustrerad och arg… hade ju räknat med att kunna skära ut massa roligt att pyssla med på kvällen där men icke… På söndag eftermiddag testade jag igen och gjorde precis likadant som på lördagen och då funkade det minsann!! :D Nu har jag alltså en fungerande silhouette hemma och jag är kär!!! Herregud vilka grejer man kan skära ut med den!! :D

ha de gott!!

// En supernöjd Therese

3 Responses to “{sparbox och grym frustration!}”

 1. nancy Says:

  Klart du kan vara med på söndag. Vi börjar víd 12.00 och håller på så länge man vill.De brukar kosta runt 70-80kr tror jag de blir för lokal och fika OM jag inte minns helt fel.
  Kommer du med bil el kommunalt tror att buss 16 från Nordstan går till (Hållplatsen heter) Eriksberg krokäng. Vi hörs igen innan.

 2. nancy Says:

  Oj jag glömmde ju säga att du gör så himmmla mycket snyggt.Du har Alltid en massa nya annolunda saker att visa. I liket!
  Kram

 3. Lisbeth Says:

  Oj, vilken fin ask. Kanske
  något för mig?
  Kramar
  Mamma

Leave a Reply

Powered by WP Hashcash