{Kul helg och vecka!}

Helgen som gick var sååå rolig!! Massor av pyssel och supertrevligt sällskap vid bordet! Jag ska definitivt på Scrappening nästa år också! :D
Jag hann med ganska mycket faktiskt men hade ju iofs två dagar på mig. Jag gjorde fyra julkort, två LO´s (!!!), en promarkerbok med BIA, började med ett minialbum och så gjorde jag en julask som Lena gav mig beskrivning till. Om du vill testa en så hittar du besrkivningen på Arkivets blogg.
Gjorde någrra trevliga inköp också.. Några papper, samma minialbum som jag började altra och inte mindre än 12 promarkers!! Jag ÄLSKAR verkligen promarkers nu!! Vem kunde tro det jag som sagt att jag ogillar dem så mycket! Första gången jag köpte sånna så gillade jag dem verkligen inte! Jag gav därför bort dem men för ett tag sedan var Karin här och jag fick pröva hennes and fell in love! Nu har jag inte mindre än 27st! haha. När jag tänker efter så har jag inte målat med mina distresser en enda gång sen jag köpte pennorna…måste nog göra det snart för jag gillar det också.

Tänkte visa er mitt bidrag till Tingturas blogg förra veckan:

 

2 Responses to “{Kul helg och vecka!}”

  1. Lena Says:

    Visst var det kul! Jag vill också vara med igen nästa år. Jag är tokkär i flera av de stämplar som du hade så jag måste få äga några av dem själv :-) Härligt kort, du är så duktig på att använda bokstavsstämplar (du är modig som vågar stämpla direkt på kortet). Du måste lägga upp några av dina fina julkort som du gjorde också.
    Kram Lena

  2. Diana Says:

    Jättefint kort verkligen!
    Jag är kär i kärleksstämpeln!

Leave a Reply

Powered by WP Hashcash