Archive for January, 2010

uppdatering Designteam

Tuesday, January 26th, 2010

ojoj nu va det verkligen länge sen jag skrev här.. och jag som tänkt att jag skulle vara en duktig bloggar 2010, men har ju lite tid på mig att vända trenden ;)

Sen sist har det hänt en del på designteamsfronten. Jag är inte längre med i Arkivets designteam och jag vill tacka Tarja för att jag fick förtroendet och möjligheten att vara med i två år. Det har varit fantastiskt roligt!!! ♥

Sen ca ett par veckor tillbaka är jag medlem i Scrap & hobbys designteam och jag ser verkligen fram emot inleda det samarbetet. Mer om detta kommer en annan dag!

Nu blir det sängen – måste ju va pigg och allert imorn närjag ska på kurs om jämställdhet p världskulturmuséet. Känns lite lyxigt att ha en heldag med jobb utanför skolan och lunch på stan istället för i bamba! :)

Ha det gott! ♥

Tuesday, January 5th, 2010

ettfotoomdagenlogga

Förra året, alltså 2009, var det många scrappare och bloggare som tog ett foto om dagen hela året. Redan då var jag sugen på att haka på och göra det jag med men det blev aldrig av. I år tänkte jag ge mig på ett försök iaf. Jag kommer inte att ta ett foto om dagen men jag ska försöka fotografera så många dagar som möjligt. Vill inte göra det här och känna att det blir ett tvång utan det får bli som det blir. Målet är iaf att fotografera mera rent allmänt och mer av min och M´s vardag. Så här kommer fotot som får representera 1 januari 2010…

1-januari

1 januari…en seg dag…vaknade halv tre efter att ha varit uppe och firat nyår sent på natten. Det som återstog av dagen spenderades hemma. Framför TVn, vid datorn, framför Wii, vid pysselbordet osv.. Självklart hade jag sällskap av M – inte vid pysselbordet då men ;)

Ska snart uppdatera med fler bilder men måste redigera lite först…

ha de gott så länge! ♥