Archive for October, 2009

{Önskelistor}

Saturday, October 31st, 2009

Förra veckan var det min tur att blogga för Arkivet och detta var vad jag gjorde:

onskelistor1

Det är en fin tygbok (som arkivet har superbra pris på nu för övrigt! Skynda dig in och kolla om de finns kvar!) osm jag dekorerat för att skriva in allas önskelistor i. Jag har tänkt ha den ett bra tag framöver och spara listorna årsvis så man kan se tillbaka på dem sen.

Just nu sitter jag i mitt sååå fiiiiiiiina nya pysselrum!! Det är inte riktigt klart men jag är sååå nöjd! M (och hans pappa) har verkligen gjort ett bra jobb!! *glad* Ska försöka inviga rummet vad det gäller pyssel imorn men först ska mamma och jag sy nya gardiner till vårt kök :)

ha det gott! ♥

{Scrappening!}

Friday, October 23rd, 2009

Som jag har längtat och nu är det äntligen dags! I helgen är det Scrappening! Förhoppningsvis får jag nått skapat i helgen så att jag kan visa något pyssel här under veckan. Det vore ju på tiden! Eller vad säger ni?

{Fotobok}

Friday, October 9th, 2009

Efter att ha sett så många andra göra så himla fina fotoböcker är jag väldigt sugen på att göra en egen. Möjligtvis en om sommaren 2009 eller om syskonbarnen kanske..? Har ju hundratals bilder på dom som jag aldrig hinner scrappa och då är det väl toppen att göra en fotobok av dom?
Fotoboken har man ju alltid kvar och dessutom är det ju mycket  roligare än ett vanligt fotoalbum! Undrar om man ska ha hårt omslag eller mjukt? Någon som testat som kan tipsa om vilket ni gillar mest?

HÄR kan du kika in och läsa om eller göra en egen fotobok :)
Och så här kan de se ut:

product_fotobok_example_4

{Flyttat!}

Saturday, October 3rd, 2009

Så där ja. Nu har vi bott i vår nya lägenhet i en vecka och det känns jättebra! Vi börjar komma i ordning rätt bra men det är klart det är mycket kvar att göra, det är det ju alltid när man precis har flyttat ;)
Det börjar däremot kännas i pysseltarmen att man inte pysslat sen rekordträffen…två veckor är lång tid för mig… Lite extra jobbigt när man har så mycket inspiration med sig från träffen också :) Det var såååå roligt och hade så trevligt sällskap vid bordet också! :D

Vet ni vad jag har liggandes i en liten kartong här hemma nu…… 21 st promarkerpennor….de nya färgerna…*dreggel* inte öppna, inte öppna, inte öppna, inte öppna….måste plugga först, måste plugga först, måste plugga först, måste plugga först………..

 

Här kommer förresten det senaste jag bloggat för Arkivet! :D

thatsme

yourock