Archive for August, 2009

{Mitt bidrag…}

Monday, August 24th, 2009

….till Scraplagrets tävling för augusti månad.

scraplagretoliveturkos

nu är det bara att hålla tummarna! :D

{Varberg}

Friday, August 14th, 2009

Ja eller utanför där nånstans ska jag bege mig om en liten stund.Det ska bli trevligt! Förhoppningsvis har jag lite bilder att visa er nån dag :) Vi är några från jobbet som ska dit och kommer hem imorn!  Ses!

{Ny header..igen}

Tuesday, August 11th, 2009

nyheaderrod

tänkte att det kunde va kul med ett nytt utseende i bloggen igen.. tröttnar ju så fort..men va inte nöjd men den förra så det var väl därför :)
Så här ser iaf den nya ut och kors i taket! en bild på mig där också ja.. ja så kan det gå :P
Nu tänker jag säga det..ja det tänker jag faktiskt - f*n vad jag gillar min nya header! ♥ Den blir nog kvar ett bra tag :D
vad tycker ni?

{Lo för Arkivet}

Monday, August 10th, 2009

Den här layouten sommarbloggade jag åt arkivet för några veckor sen. Jag har använt papper ur den superfina serien Lemonade från Basic Grey.

 iloveyou

iloveyou2

jaha då har man påbörjat ännu en vecka påjobbet då. Gisses vad snabbt man kommer in i det igen alltså…känns knappt som man varit borta ens….
Idag har jag och en kollega varit på IKEA och handlat lite smått och gott som vi behövde till vår klass och även till fritids förstås. Det blev mest förvaringslådor så det ska bli skönt att ta tag i det imorn så man får lite ordning på alla leksaker och sånt. Sen ska alla böcker sorteras och in i nya fina lådor med mera.. det finns att göra kan jag säga ;) Nu blir det disken coh sen TV en kortis innan jag ska fortsätta läsa första boken i Twilightserien♥!!

Håller på med en lite annorlunda grej för att vara mig nu också.. ska försöka hinna visa bilder på det senare i veckan ;)

kram kram

{Kossor}

Tuesday, August 4th, 2009

När vi va och hälsade på Emily under midsommar såg vi de här fina djuren under en skön promenad i Sjöbo.

mu2