Archive for September, 2008

{Träff i utby}

Monday, September 29th, 2008

Nu var det länge sen jag skrev i bloggen igen och tyvärr så har jag inget nytt att visa just nu…men imorn kommer det en ny grej jag gjort till Tingtura.
Jag var på träff i utby i lördags och det var mycket trevligt och jag fick mycket gjort också:)

Vet ni vad jag hämtade hem från arkivet i fredags????????!!!! Mina superfina väskor som jag fick av M i födelsedagspresent!! Gissa om de är fiiina!!! och bra!!
Måste faktiskt lägga  in en bild på dem hihi

Dom är snygga innuti också – ROSA!!
Med på bilden ser ni också vår supersnygga hallmatta:) svart och grå med vita stjärnor – Löööövly!!

{Presentpåse}

Thursday, September 18th, 2008

Veckans bidrag till Tingturas blogg blev en presentpåse. Jag använde mig av stämpeln Ella som jag gillar väldigt mycket.
Mönstret till presentpåsen var med i senaste numret av svensk scrapbooking mm.
Jag tycker ni ska testa att göra en sån här påse för det är superkul!

       

{God Jul!!}

Sunday, September 14th, 2008

Inte riktigt va?! Men det är ju inte såå långt kvar dit faktiskt…..!! Usch va fort tiden går!
Fick lite julkänsla trots allt i går när jag gjorde ett julkort till magdas scrapfeber.

{Skapat lite..}

Friday, September 12th, 2008

..i veckan trots påsmygande halsfluss som slog ut ordentligt i onsdags kväll :( Så nu har jag legat i soffan här hemma och mått pyton i två dagar.. usch!! Mår lite lite lite bättre nu men har fortfarande grymt ont i halsen! Så tråkigt att behöva va hemma från jobbet också när vi är så ont om folk redan.. men vad gör man?:(

Men nu till roligare saker:D Jag har gjort ett kort med tingturas stämplar. Jag har bloggdag varje onsdag och det här var mitt bidrag för den här veckan:

{Postlåda}

Tuesday, September 9th, 2008

hej hej!
Hoppas allt är bra med er där ute! Här är det grått och trist och det verkar som om hösten har kommit på riktigt nu! Visserligen gillar jag ju hösten..när det regnar och så men tycker att den har kommit lite tidigt i år.. tycker inte ni?
För ett tag sedan fick jag i uppdrag av Arkivet att göra en postlåda. Kanske har ni varit in i butiken och sett den? :D
Det blev en postlåda med utbytbara dekorationer – en för varje årstid:D
Här kommer en rad bilder på den:

Vore roligt med lite kommentarer ;P

{Marknad och missad mässa}

Sunday, September 7th, 2008

I helgen har M och jag varit i Fiipstad på oxhälja – en av de största marknaderna i Sverige. Det var riktigt trevligt den här gången faktiskt. Träffade många vänner som jag inte sett på ett tag vilket alltid är kul!
En sak gick däremot fel den här helgen! Jag hade planerat att gå på mässan i göteborg i helgen men tiden räckte helt enkelt inte till! Jag som såååååååå gääääääääärna ville gå på mässan idag!! Även om jag bara hade räknat med att få ca två timmar på mässan men iaf! Jag ville så gärna se Arkivet och Tingturas montrar. Skulle ju träffa karin också! Har inte setts på lääänge nu! Som ni kanske märker är jag grymt missnöjd med att jag inte hann hem till götet i tid!

Hittade ett kort jag gjort för någon eller några månader sedan som jag inte visat i bloggen än… så här kommer det:

{Gör om}

Tuesday, September 2nd, 2008

Måste bara berätta att jag gör om lite i bloggen så om det ser konstigt ut ibland är det bara jag som testar lite olika saker. Är inte så bra på sånt men försöker ändå. terroriserar min stackars kusin om hjälp hela tiden också men som tur är så hjälper han mig om han kan – Tack för det Kusse!

Vill visa ett kort som jag gjorde i början av augusti till Emily som fyllde 25 år då. Tänk att man glömmer bort att blogga vissa kort eller alster man gjort! är iofs bra vissa perioder då man inte har så mycket att visa… Då får man ju ändå bloggat något hihi :D