Archive for August, 2008

Tingtura

Sunday, August 31st, 2008

Har nu fått veta att jag kommit med i Tingturas DT! *glad*

{Kräftskiva och 25 år!!}

Sunday, August 24th, 2008

igår var vi på en jättetrevlig kräftskiva med M´s familj.
Jag såg någonstans på nätet att någon hade altrat en vinflaska och ville testa att göra det själv. Det blev ingen vinflaska utan en snappsflaska istället:

 

En sak till innan det blir kvällen…..  Gissa vem som fyller år imorn!!? :D

{Mässbiljetter!!}

Sunday, August 24th, 2008

Ja det kan man vinna genom en utlottning i den här bloggen: http://cissi74.blogg.se/
Men skynda er dit för första dragningen är redan ikväll!:D

För att se vilka utställare som kommer på mässan kika in på: www.stampelochscrapmassan.se

 

Tävling hos ARKIVET!!

Tuesday, August 19th, 2008

Det här får ni bara inte missa!!
I sommar har arkivet haft en toppentävling i sin blogg och den är inte slut än!
Varje tisdag och fredag har vi medlemmar i arkivets DT inspirerat med tolkningar av olika inspirationsblad från CHA-mässan -07.
Nu är det Er tur! Kika in på www.arkivet.blogg.se och delta!
När ni skickar in era bidrag, och har chansen att vinna bland annat ett QK-alfabet, får ni gärna nämna mitt namn i mailet :D
Ju fler gånger du skickar in ett bidrag desto fler chanser har du att vinna så skynda dig in på Arkivets hemsida och låt dig inspireras!

{Har ju glömt..!}

Friday, August 8th, 2008

Så då var första veckan på jobbet efter semestern avklarad då… Kändes tungt att gå upp i måndags kan jag lova! Det har ändå varit en ganska lugn vecka med ett snitt på 9 barn/dag. Kunde ha varit betydligt fler eftersom vi räknat med att det skulle komma många nya förskolebarn i onsdags men de kommer nog nästa vecka istället :D
Beställde en ny kalender till jobbet idag! En stooor i A4 format:D Ska bli kul att testa det formatet ett år. Mycket plats att skriva upp planering och sånt va det iaf så det är ju bra:D fick tipset av Malena (ny tjej på jobbet) och nappade direkt trots att jag redan köpt en i A6 format… hihi…. men den får någon annan ta istället om de vill:D

Jag kom på idag att jag har glömt att visa presenten son Ronak & Daniel fick av oss och ett par till i bröllopspresent – så här kommer bilder på det!!

{Max 2år!}

Sunday, August 3rd, 2008

Ja nu har den mindre av brorsbarnen blivit lite större:D I onsdags blev han två år och självklart måste han få ett kort han också. Jag gjorde ett från mig och M och så beställde mamma ett från henne.

Det här kortet är från mig och M. Jag gillar stämpeln från Magnolia
väldigt mycket men äger den tyvärr inte själv..
hmm… vem va det jag lånade den av tro..?

Det här kortet fick han av mamma. Jag testar hej vilt med nya färger nu..
Just här blev kanske inte färgkombinationen så bra men….

Vi va ju till stockholm nu i veckan också. Det var underbart! Jag har kommit på att jag faktiskt gillar stockholm nu.. har inte riktigt gjort det tidigare. Däremot fick vi lite tykna svar när vi frågade om vägen och sådana saker vilket inte är så trevligt…bara för att man befinner sig i stockholm betyder det ju inte att man är därifrån och hittar överallt…. I det stora hela var dagarna i Stockholm underbara. Vi bodde bra (vid sergelstorg) shoppade, gick i gamla stan och var på Gröna Lund.  Gröna Lund var väldigt mysigt och trevligt. Fick en lite varmare känsla när man gick där än vad man får på Liseberg, men så får man väl inte säga som göteborgsbo? ;P För att väga upp för det där får jag väl säga att Liseberg har roligare åkattraktioner!
Det var bara en sak som gick fel i Stockholm… vi missade scrapbutiken jag ville till! På grund av ombyggnationer på tunnelbanespåren var man tvungen att ta bussen till västerhaninge där butiken låg och den gick kvart i och kvart över…eftersom vi var sena redan från början så hann vi inte fram innan stängning.. Gissa om jag blev sur..vi kunde ju inte rå för det men ändå…men som kompensation för att vi missade den butiken svängde M mot Borås istället för Göteborg och ni vet vad det betyder..? Magnolia! En timme senare och 650:- fattigare styrde vi hem mot Göteborg igen :D Köpte lite papper som jag började få dåligt om.. typ enfärgade papper… jag vet! man tror inte att det kan hända men det gör det! ;P Köpte även en efterlängtad die, oak leaves, tycker de är fina. tre stämplar, några fina band och några få mönstrade papper lyckdes också hamna i korgen:D  Ja just det, mellan retroblomman hamnade också där! Den kommer att användas mycket!!

En sak till innan jag avslutar för natten… Jag lyckades vinna ett bud på ebay.com när jag var hemma i Filipstad så nu är ett DIESEL alfabet på väg hem från staterna! Som jag har längtat efter ett sånt!! Priset? Jag fick det för 478:- inklusive frakt! Är inte det ett kap?:D  Vad kostar det i butik här..? typ 1500-1700:- väl? ja ja strunt samma – nöjd är jag iaf!!

Godnatt på er!

{blog candy!}

Friday, August 1st, 2008

Kolla in det här:

http://starvingartistamps.blogspot.com/2008/07/worth-wait-blog-candy-and-new-releases.html

Du kan vinna supertuffa stämplar!!