Archive for the ‘Arkivet’ Category

{Lo för Arkivet}

Monday, August 10th, 2009

Den här layouten sommarbloggade jag åt arkivet för några veckor sen. Jag har använt papper ur den superfina serien Lemonade från Basic Grey.

 iloveyou

iloveyou2

jaha då har man påbörjat ännu en vecka påjobbet då. Gisses vad snabbt man kommer in i det igen alltså…känns knappt som man varit borta ens….
Idag har jag och en kollega varit på IKEA och handlat lite smått och gott som vi behövde till vår klass och även till fritids förstås. Det blev mest förvaringslådor så det ska bli skönt att ta tag i det imorn så man får lite ordning på alla leksaker och sånt. Sen ska alla böcker sorteras och in i nya fina lådor med mera.. det finns att göra kan jag säga ;) Nu blir det disken coh sen TV en kortis innan jag ska fortsätta läsa första boken i Twilightserien♥!!

Håller på med en lite annorlunda grej för att vara mig nu också.. ska försöka hinna visa bilder på det senare i veckan ;)

kram kram

{God Jul 1}

Saturday, November 22nd, 2008

Tänkte visa er de julkort jag gjort hittills med lite jämna mellanrum… kan bli lite trist att se alla julkort som nån gjort om många ser likadan ut så jag ska försöka plocka bort några så ni inte tröttnar ;P

Här kommer iaf ett som jag bara har ett endaste av:

Den underbara stämpeln hittar ni på Arkivet! :D

{Scrapkryssning!!!}

Friday, October 10th, 2008

Du har väl inte missat att du just nu kan anmäla dig till 2009 års STORA händelse för oss scrappare?!!

                                                                                     (bilden länkar dig vidare!)

Det finns 100 platser och det är först till kvarn som gäller så gör som jag och anmäl dig redan idag!!