Archive for the ‘Grattiskort’ Category

{Max 2år!}

Sunday, August 3rd, 2008

Ja nu har den mindre av brorsbarnen blivit lite större:D I onsdags blev han två år och självklart måste han få ett kort han också. Jag gjorde ett från mig och M och så beställde mamma ett från henne.

Det här kortet är från mig och M. Jag gillar stämpeln från Magnolia
väldigt mycket men äger den tyvärr inte själv..
hmm… vem va det jag lånade den av tro..?

Det här kortet fick han av mamma. Jag testar hej vilt med nya färger nu..
Just här blev kanske inte färgkombinationen så bra men….

Vi va ju till stockholm nu i veckan också. Det var underbart! Jag har kommit på att jag faktiskt gillar stockholm nu.. har inte riktigt gjort det tidigare. Däremot fick vi lite tykna svar när vi frågade om vägen och sådana saker vilket inte är så trevligt…bara för att man befinner sig i stockholm betyder det ju inte att man är därifrån och hittar överallt…. I det stora hela var dagarna i Stockholm underbara. Vi bodde bra (vid sergelstorg) shoppade, gick i gamla stan och var på Gröna Lund.  Gröna Lund var väldigt mysigt och trevligt. Fick en lite varmare känsla när man gick där än vad man får på Liseberg, men så får man väl inte säga som göteborgsbo? ;P För att väga upp för det där får jag väl säga att Liseberg har roligare åkattraktioner!
Det var bara en sak som gick fel i Stockholm… vi missade scrapbutiken jag ville till! På grund av ombyggnationer på tunnelbanespåren var man tvungen att ta bussen till västerhaninge där butiken låg och den gick kvart i och kvart över…eftersom vi var sena redan från början så hann vi inte fram innan stängning.. Gissa om jag blev sur..vi kunde ju inte rå för det men ändå…men som kompensation för att vi missade den butiken svängde M mot Borås istället för Göteborg och ni vet vad det betyder..? Magnolia! En timme senare och 650:- fattigare styrde vi hem mot Göteborg igen :D Köpte lite papper som jag började få dåligt om.. typ enfärgade papper… jag vet! man tror inte att det kan hända men det gör det! ;P Köpte även en efterlängtad die, oak leaves, tycker de är fina. tre stämplar, några fina band och några få mönstrade papper lyckdes också hamna i korgen:D  Ja just det, mellan retroblomman hamnade också där! Den kommer att användas mycket!!

En sak till innan jag avslutar för natten… Jag lyckades vinna ett bud på ebay.com när jag var hemma i Filipstad så nu är ett DIESEL alfabet på väg hem från staterna! Som jag har längtat efter ett sånt!! Priset? Jag fick det för 478:- inklusive frakt! Är inte det ett kap?:D  Vad kostar det i butik här..? typ 1500-1700:- väl? ja ja strunt samma – nöjd är jag iaf!!

Godnatt på er!

{Beställning}

Wednesday, July 9th, 2008

För några veckor sedan fick jag en beställning på två kort av min kollega (även min kompis mamma). Hon ville ha födelsedagskort till sina släktingar – en tjej som fyller 16 och en man som fyller 60. Tyvärr hann jag inte bli klar med dem så fort som jag hade önskat men eftersom hon beställde i god tid var det ingen fara. Igår lämnade jag över dem till henne och fast de riktiga mottagarna inte fått dem än tror jag att det är säkert att visa dem här:D Så här kommer dom: 

Till en man från USA som fyller år snart. Tyckte att färgerna passade;) Det är papper från Inkido scrap collection och dies från QK och Cuttlebug (kronan)

 

Till en tjej från USA som gillar hästar och rosa.
Stämplarna kommer från Magnolia, stansar från QK och
det mönstrade pappret från Tinkering Ink “Beloved”